Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Farm farm farm

Mateyo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wow, kha zixem bardzo trudne gdy na samo 'w' czyścisz fale minionów, to tak jakby xPeke Ci pokazał screena z 50 minutowej gry gdy gra TFem

@

żeby nie było, że spam

wow gratulacje

<>

Opublikowano

wow, kha zixem bardzo trudne gdy na samo 'w' czyścisz fale minionów, to tak jakby xPeke Ci pokazał screena z 50 minutowej gry gdy gra TFem

@

żeby nie było, że spam

wow gratulacje

Wiesz, w porownaniu do innych ma dobra farme, a przeciez kata tez fajnie sie farmi, q/e/w.

Ogolem nice ale ta gra bylaby krotsza gdybys bardziej pomagal teamowi :) bo masz malo asyst/killi.

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja Orianną wyciskałem 500 w 40 minucie, ale mimo to gratulacje, jaka liga ?

szkoda ze na botach

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

phi, ja mam 12312985412 w 5 mini..

Ludzie, jak macie, to dawajcie ss'y, to takie "gówniane farmy" tutaj nie będą wrzucane...Co do farmy, to niezła, sam ponad 330 nigdy nie miałem, bo zazwyczaj mam full build i nie bije już.

Opublikowano

Ja Orianną wyciskałem 500 w 40 minucie, ale mimo to gratulacje, jaka liga ?

Pozdrawiam cie czlowieku ktory teoretycznie ma 250 farmy w 21 min. A praktycznie mialbys wiecej bo pozniej farmi sie troche mniej. Chyba ze team gra 4v5

Opublikowano

Gratuluję :P

Chociaż, jak już ktoś napisał Kha Zixem nie jest ciężko się wyfarmić, ale i tak sam rzadko mam więcej niż 400 farmy :D

Opublikowano

Pozdrawiam cie czlowieku ktory teoretycznie ma 250 farmy w 21 min. A praktycznie mialbys wiecej bo pozniej farmi sie troche mniej. Chyba ze team gra 4v5

szkoda ze na botach

Ja sobie jaja robię, a wy się spinacie xD

Opublikowano

400 farmy w 40 minut, no gratulacje, 10 farmy w mniej więcej minute, tak wyrabiają się pro gamerzy :D Ja bym miał max 200

Opublikowano

Nie wiem po co zakrywacie nicki, wstydzicie się czy co?

@top

Gratulacje

A wiadomo, może ktoś nie chcę znajdować screenów na forach ze swoimi słabymi grami czy coś, więc zakryłem, żeby nikt się nie przyczepil i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...